Istekao rok prijave
23/12/2016

Radionica Sources 2 – Projekti i Procesi 2017.

Program podrazumijeva četverodnevni susret sudionika te dvomjesečno učenje na daljinu. Polaznici će imati priliku u malim grupama, uz mentorstvo savjetnika radionice, sudjelovati u zajedničkim sesijama i predavanjima, kao i analizama ključnih točaka diskusije.

Bitna je prednost radionice ponajprije mogućnost usavršavanja mentorskih sposobnosti i stjecanja uvida u tzv. kutiju profesionalnih alata te uspostavljanje kontakata u okviru aktivne europske mreže s ciljem unaprjeđenja profesionalne suradnje i razmjene.

Kotizacija

Iznosi 950 € i uključuje troškove smještaja i prehrane. Sudionici radionice sami snose putne troškove.Kreativna_europa_media Havc Ministarstvo_kulture Euroimages Efp Obs Europa_cinemas


Potprogram MEDIA

Potprogram MEDIA Europske unije, namijenjen europskoj audiovizualnoj industriji, omogućuje potporu europskim filmašima u razvoju novih filmova, traženju partnera i pronalasku publike izvan nacionalnih granica. Njegovim sustavima pružanja financijskih sredstava olakšano je sufinanciranje filmova manjih producentskih tvrtki, koje se najčešće susreću s poteškoćama u pronalaženju novih izvora financiranja. Potprogram MEDIA također podupire razvoj i distribuciju tisuću filmova godišnje, uključujući među inima igrane i dokumentarne filmove, televizijske dramske serije i nove medijske vrste.

DESK KREATIVNE EUROPE – URED MEDIA HRVATSKE

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA, koji djeluje u sklopu Hrvatskoga audiovizualnog centra, radi na promidžbi i širenju informacija o Potprogramu Europske unije MEDIA, što je namijenjen razvoju i unapređenju europske audiovizualne industrije.

DKE – Ured MEDIA blisko surađuje s Izvršnom agencijom za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) te pruža savjetodavnu pomoć svima onima koji žele sudjelovati u Potprogramu MEDIA i njegovim aktivnostima kao što su stručno usavršavanje, razvoj projekata, razvoj publike, distribucija, festivali i pristup tržištima.

Kontakt

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA
Martina Petrović, voditeljica

tel. +385 1 465 5434
faks +385 1 465 5442
martina.petrovic@mediadesk.hr