Istekao rok prijave
10/07/2018

Radionica FOCAL - Digital Production Challenge II

Rok za prijavu

  • 26/09/2018

Vrijeme i mjesto

28. studenoga – 1. prosinca, mjesto događanja naknadno

Dodatne informacije

digiprodchallenge.net

Kontakt

Stichting Focal Resource

President Steijnstraat 35

2021 VA Haarlem

Netherlands

tel.: + 41 21 312 6817

tel.: + 31 6 215 11 787

info@focal-resource.nl

Anne Perrenoud

info@focal-resource.nl

Sophie Bourdon, voditeljica projekta Digital Production Challenge II

sophie.bourdon@focal-resource.nl

Više informacija

O radionici

Digital Production Challenge II trodnevna je radionica namijenjena producentima, redateljima, direktorima fotografije, voditeljima postprodukcije. Na radionici se analiziraju najbolji primjeri digitalne produkcije i postprodukcije s posebnim naglaskom na onima niskoga proračuna. Uz stručna predavanja, analize zasebnih projekata, panel-rasprave o izazovima postprodukcije, polaznici dobivaju i stručan uvid u individualne projekte.

Za prijavu je nužno profesionalno iskustvo u produkciji i/ili postprodukciji dugometražnih filmova (uključujući dokumentarne filmove).

Kotizacija

Polaznici s projektom: 450 €

Polaznici bez projekta: 350 €

Kotizacija uključuje smještaj i sve obroke. Ne uključuje putne troškove.Kreativna_europa_media Havc Ministarstvo_kulture Euroimages Efp Obs Europa_cinemas


Potprogram MEDIA

Potprogram MEDIA Europske unije, namijenjen europskoj audiovizualnoj industriji, omogućuje potporu europskim filmašima u razvoju novih filmova, traženju partnera i pronalasku publike izvan nacionalnih granica. Njegovim sustavima pružanja financijskih sredstava olakšano je sufinanciranje filmova manjih producentskih tvrtki, koje se najčešće susreću s poteškoćama u pronalaženju novih izvora financiranja. Potprogram MEDIA također podupire razvoj i distribuciju tisuću filmova godišnje, uključujući među inima igrane i dokumentarne filmove, televizijske dramske serije i nove medijske vrste.

DESK KREATIVNE EUROPE – URED MEDIA HRVATSKE

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA, koji djeluje u sklopu Hrvatskoga audiovizualnog centra, radi na promidžbi i širenju informacija o Potprogramu Europske unije MEDIA, što je namijenjen razvoju i unapređenju europske audiovizualne industrije.

DKE – Ured MEDIA blisko surađuje s Izvršnom agencijom za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) te pruža savjetodavnu pomoć svima onima koji žele sudjelovati u Potprogramu MEDIA i njegovim aktivnostima kao što su stručno usavršavanje, razvoj projekata, razvoj publike, distribucija, festivali i pristup tržištima.

Kontakt

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA
Martina Petrović, voditeljica

tel. +385 1 465 5434
faks +385 1 465 5442
martina.petrovic@mediadesk.hr