Istekao rok prijave
13/05/2010

Kampus dokumentarnih filmova: 2. simpozij 2010.

Rok za prijavu

  • 01/06/2010
  • 05/06/2010

Vrijeme i mjesto

5. – 6. lipnja 2010. u Krakowu u Poljskoj

Dodatne informacije

Kontakt

Documentary Campus,
Einsteinstrasse 28,
81675 München,
Njemačka
tel.: +49 89 410 739 30
info@documentarycampus.de

Više informacija

U okviru različitih javnih simpozija Kampus dokumentarnih filmova obrađuje posebne suvremene teme vezane uz izazove i evoluciju međunarodnoga tržišta dokumentarnoga filma te uz inovacije unutar žanra.

Ova dvodnevna radionica pod nazivom Virtualno vaši – digitalno pripovijedanje i promidžba istražit će kako digitalni svijet mijenja način na koji promičemo svoje ideje, ali i način na koji stvaramo filmove.

Kotizacija

170 € (puni iznos)
110 € (za studente i polaznike iz Istočne Europe)Kreativna_europa_media Havc Ministarstvo_kulture Euroimages Efp Obs Europa_cinemas


Potprogram MEDIA

Potprogram MEDIA Europske unije, namijenjen europskoj audiovizualnoj industriji, omogućuje potporu europskim filmašima u razvoju novih filmova, traženju partnera i pronalasku publike izvan nacionalnih granica. Njegovim sustavima pružanja financijskih sredstava olakšano je sufinanciranje filmova manjih producentskih tvrtki, koje se najčešće susreću s poteškoćama u pronalaženju novih izvora financiranja. Potprogram MEDIA također podupire razvoj i distribuciju tisuću filmova godišnje, uključujući među inima igrane i dokumentarne filmove, televizijske dramske serije i nove medijske vrste.

DESK KREATIVNE EUROPE – URED MEDIA HRVATSKE

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA, koji djeluje u sklopu Hrvatskoga audiovizualnog centra, radi na promidžbi i širenju informacija o Potprogramu Europske unije MEDIA, što je namijenjen razvoju i unapređenju europske audiovizualne industrije.

DKE – Ured MEDIA blisko surađuje s Izvršnom agencijom za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) te pruža savjetodavnu pomoć svima onima koji žele sudjelovati u Potprogramu MEDIA i njegovim aktivnostima kao što su stručno usavršavanje, razvoj projekata, razvoj publike, distribucija, festivali i pristup tržištima.

Kontakt

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA
Martina Petrović, voditeljica

tel. +385 1 465 5434
faks +385 1 465 5442
martina.petrovic@mediadesk.hr