Istekao rok prijave
10/07/2018

Film Spring Open 2018.

Rok za prijavu

  • 05/10/2018

Vrijeme i mjesto

17. ‒ 26. listopada 2018., Krakow, Poljska

Kontakt

Film Spring Open Foundation

Ul. Wazów 12
01-986 Warsaw
Poland

biuro@filmspringopen.eu

marta.dalecka@filmspringopen.eu

marta.mamon@gmail.com

tel.: +48792884416

Više informacija

O radionici

Film Spring Open interdisciplinarna je radionica namijenjena debitantima i mlađim profesionalcima u audiovizualnoj industriji, usmjerena na redatelje, scenariste, producente, dizajnere, snimatelje, montažere, ali i profesionalce vezane uz videoigre i internetske audiovizualne formate.

Radionica se sastoji od predavanja renomiranih stručnjaka i razvoja projekata polaznika.

Od 2016. polaznicima je na raspolaganju Cinebus, mobilni audiovizualni studio osmišljen za produkciju i postprodukciju manjih filmskih uradaka, u cilju proizvodnje kvalitetnih filmova s ograničenim proračunom.

Obavezna dodatna prijava za scenarističku grupu šalje se do 10. rujna 2018. na mail adresu biuro@filmspringopen.eu i mora sadržavati 10 stranica treatmenta.Kreativna_europa_media Havc Ministarstvo_kulture Euroimages Efp Obs Europa_cinemas


Potprogram MEDIA

Potprogram MEDIA Europske unije, namijenjen europskoj audiovizualnoj industriji, omogućuje potporu europskim filmašima u razvoju novih filmova, traženju partnera i pronalasku publike izvan nacionalnih granica. Njegovim sustavima pružanja financijskih sredstava olakšano je sufinanciranje filmova manjih producentskih tvrtki, koje se najčešće susreću s poteškoćama u pronalaženju novih izvora financiranja. Potprogram MEDIA također podupire razvoj i distribuciju tisuću filmova godišnje, uključujući među inima igrane i dokumentarne filmove, televizijske dramske serije i nove medijske vrste.

DESK KREATIVNE EUROPE – URED MEDIA HRVATSKE

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA, koji djeluje u sklopu Hrvatskoga audiovizualnog centra, radi na promidžbi i širenju informacija o Potprogramu Europske unije MEDIA, što je namijenjen razvoju i unapređenju europske audiovizualne industrije.

DKE – Ured MEDIA blisko surađuje s Izvršnom agencijom za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) te pruža savjetodavnu pomoć svima onima koji žele sudjelovati u Potprogramu MEDIA i njegovim aktivnostima kao što su stručno usavršavanje, razvoj projekata, razvoj publike, distribucija, festivali i pristup tržištima.

Kontakt

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA
Martina Petrović, voditeljica

tel. +385 1 465 5434
faks +385 1 465 5442
martina.petrovic@mediadesk.hr