Istekao rok prijave
11/02/2019

Erich Pommer Institut – Umijeće pregovaranja u filmskoj i TV industriji 2019.

Rok za prijavu

  • 06/04/2019

Vrijeme i mjesto

6. – 10. travnja 2019., Mallorca, Španjolska

Više informacija

O radionici

S obzirom na to da su dobro postavljeni ugovori temelj uspješne filmske proizvodnje, radionica Instituta Erich Pommer za usavršavanje tehnika pregovaranja teži osposobiti filmske i televizijske producente da se ophode prema ugovorima kao i prema scenarijima: s predanošću i dubokim uvidom u njihovu strukturu i mehanizme.

Polaznici će učiti o psihološkoj dinamici nužnoj za pregovaranje i steći uvid u to kako zaštititi svoj rad na najbolji način. Radionica će sadržavati predavanja stručnjaka kao i praktične vježbe s ciljem stjecanja dubljeg razumijevanja sklapanja ugovora i umijeća pregovaranja.

Teme koje će obuhvatiti radionica:

  • Nužni elementi ugovora i korištenje ugovorenih prava
  • Psihologija pregovaranja
  • Tehnike pregovaranja: neurolingvističko programiranje, Harvardska metoda
  • Razrješavanje sukoba
  • Trikovi u pregovaranju.

Kotizacija:

Rana prijava:

690 eura (bez troškova smještaja)

Regularna prijava:

890 eura (bez troškova smještaja)

Dostupne su stipendije.Kreativna_europa_media Havc Ministarstvo_kulture Euroimages Efp Obs Europa_cinemas


Potprogram MEDIA

Potprogram MEDIA Europske unije, namijenjen europskoj audiovizualnoj industriji, omogućuje potporu europskim filmašima u razvoju novih filmova, traženju partnera i pronalasku publike izvan nacionalnih granica. Njegovim sustavima pružanja financijskih sredstava olakšano je sufinanciranje filmova manjih producentskih tvrtki, koje se najčešće susreću s poteškoćama u pronalaženju novih izvora financiranja. Potprogram MEDIA također podupire razvoj i distribuciju tisuću filmova godišnje, uključujući među inima igrane i dokumentarne filmove, televizijske dramske serije i nove medijske vrste.

DESK KREATIVNE EUROPE – URED MEDIA HRVATSKE

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA, koji djeluje u sklopu Hrvatskoga audiovizualnog centra, radi na promidžbi i širenju informacija o Potprogramu Europske unije MEDIA, što je namijenjen razvoju i unapređenju europske audiovizualne industrije.

DKE – Ured MEDIA blisko surađuje s Izvršnom agencijom za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) te pruža savjetodavnu pomoć svima onima koji žele sudjelovati u Potprogramu MEDIA i njegovim aktivnostima kao što su stručno usavršavanje, razvoj projekata, razvoj publike, distribucija, festivali i pristup tržištima.

Kontakt

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA
Martina Petrović, voditeljica

tel. +385 1 465 5434
faks +385 1 465 5442
martina.petrovic@mediadesk.hr