Istekao rok prijave
10/01/2019

EAVE+ intenzivna radionica za nezavisne producente

Rok za prijavu

  • 01/02/2019

Vrijeme i mjesto

3. – 7. travnja 2019. u Luksemburgu

Dodatne informacije

Više informacija

EAVE+ je intenzivna četverodnevna radionica namijenjena nezavisnim producentima sa solidnim prijašnjim iskustvom i ostvarenim međunarodnim suradnjama koji žele ojačati vještine upravljanja tvrtkom i financijama, izrade poslovnih strategija, pregovaranja s ulagačima i partnerima, pronalaženja financiranja projekata itd.

Petnaest kandidata, koliko će ih biti izabrano za sudjelovanje na radionici, bit će procijenjeno na temelju prijašnjeg iskustva u produkciji i realiziranih projekata njihove tvrtke. Prednost će imati producenti iz malih i srednjih produkcijskih tvrtki.

Za prijavu su potrebni sljedeći dokumenti, priloženi u jednom cjelovitom PDF-u:

  • prijavnica
  • CV
  • opis tvrtke (track record)
  • motivacijsko pismo
  • fotografija (u formatu .jpg).

Kotizacija:

  • 1.800 eura
  • 1.500 eura za polaznike prijašnjih programa EAVE-a.

Kotizacija uključuje hotelski smještaj i obroke. Putne troškove polaznici snose sami.

Dostupne su stipendije.Kreativna_europa_media Havc Ministarstvo_kulture Euroimages Efp Obs Europa_cinemas


Potprogram MEDIA

Potprogram MEDIA Europske unije, namijenjen europskoj audiovizualnoj industriji, omogućuje potporu europskim filmašima u razvoju novih filmova, traženju partnera i pronalasku publike izvan nacionalnih granica. Njegovim sustavima pružanja financijskih sredstava olakšano je sufinanciranje filmova manjih producentskih tvrtki, koje se najčešće susreću s poteškoćama u pronalaženju novih izvora financiranja. Potprogram MEDIA također podupire razvoj i distribuciju tisuću filmova godišnje, uključujući među inima igrane i dokumentarne filmove, televizijske dramske serije i nove medijske vrste.

DESK KREATIVNE EUROPE – URED MEDIA HRVATSKE

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA, koji djeluje u sklopu Hrvatskoga audiovizualnog centra, radi na promidžbi i širenju informacija o Potprogramu Europske unije MEDIA, što je namijenjen razvoju i unapređenju europske audiovizualne industrije.

DKE – Ured MEDIA blisko surađuje s Izvršnom agencijom za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) te pruža savjetodavnu pomoć svima onima koji žele sudjelovati u Potprogramu MEDIA i njegovim aktivnostima kao što su stručno usavršavanje, razvoj projekata, razvoj publike, distribucija, festivali i pristup tržištima.

Kontakt

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA
Martina Petrović, voditeljica

tel. +385 1 465 5434
faks +385 1 465 5442
martina.petrovic@mediadesk.hr