Istekao rok prijave
17/03/2017

CARTOON 360

Rok za prijavu

  • 22/03/2017

Vrijeme i mjesto

od 29. do 31. svibnja 2017. u Barceloni u Španjolskoj.

Više informacija

Cartoon 360 dio je radionica CARTOON MASTERS usredotočenih na usavršavanje profesionalaca iz područja animacije. Polaznici radionice imat će priliku upoznati se s raznovrsnim alatima koji podrazumijevaju istovremeno korištenje nekoliko platforma, metodama ujedinjavanja postavki klasičnih i digitalnih kina, 3D produkcijom te novim oblicima marketinga i distribucije.

CARTOON MASTERS je program usavršavanja, a čine ga dvije/tri radionice koje se odvijaju u različitim europskim gradovima.  Kombiniraju se predavanja teorijskoga karaktera s radom na temelju primjera dobre prakse te predstavljanja svih aspekata dugometražnih animiranih filmova od koncepta do distribucije.

Kotizacija

500 eura uključujući i troškove prehrane (400 eura za polaznike bez projekta).

Više na poveznici:

http://www.cartoon-media.eu/files/library/Cartoon-Masters/Cartoon-360/2016/Cartoon-360-e-catalogue-For-WEB.pdf



Kreativna_europa_media Havc Ministarstvo_kulture Euroimages Efp Obs Europa_cinemas


Potprogram MEDIA

Potprogram MEDIA Europske unije, namijenjen europskoj audiovizualnoj industriji, omogućuje potporu europskim filmašima u razvoju novih filmova, traženju partnera i pronalasku publike izvan nacionalnih granica. Njegovim sustavima pružanja financijskih sredstava olakšano je sufinanciranje filmova manjih producentskih tvrtki, koje se najčešće susreću s poteškoćama u pronalaženju novih izvora financiranja. Potprogram MEDIA također podupire razvoj i distribuciju tisuću filmova godišnje, uključujući među inima igrane i dokumentarne filmove, televizijske dramske serije i nove medijske vrste.

DESK KREATIVNE EUROPE – URED MEDIA HRVATSKE

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA, koji djeluje u sklopu Hrvatskoga audiovizualnog centra, radi na promidžbi i širenju informacija o Potprogramu Europske unije MEDIA, što je namijenjen razvoju i unapređenju europske audiovizualne industrije.

DKE – Ured MEDIA blisko surađuje s Izvršnom agencijom za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) te pruža savjetodavnu pomoć svima onima koji žele sudjelovati u Potprogramu MEDIA i njegovim aktivnostima kao što su stručno usavršavanje, razvoj projekata, razvoj publike, distribucija, festivali i pristup tržištima.

Kontakt

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA
Martina Petrović, voditeljica

tel. +385 1 465 5434
faks +385 1 465 5442
martina.petrovic@mediadesk.hr