19/02/2020

Sajam MIPTV 2020.

Potpora MEDIA Umbrella Stands omogućuje novim tvrtkama, kao i tvrtkama iz zemalja niskog i srednjeg produkcijskog kapaciteta, sudjelovanje na nekim od najvećih audiovizualnih sajmova.

Dodatne informacije

Sajam MIPTV pomaže audiovizualnoj industriji u pripremi za budućnost. Fokus je događanja na kupcima pa s više od 1500 tvrtki koje izlažu svoj sadržaj i 3500 kupaca iz otprilike 100 zemalja ovaj sajam predstavlja najveće svjetsko tržište u prvoj polovici godine. Okuplja proizvođače, distributere i kupce iz cijelog ekosustava usmjerenog na televiziju i digitalnu zabavu.

Potpora Umbrella Stands nudi priliku za suradnju sa 180 sudionika, a ciljani su prijavitelji europski profesionalci koji zastupaju male i srednje europske nezavisne tvrtke sa snažnim europskim sadržajem. Potpora MEDIA Umbrella Stands pridonijet će povećanju mogućnosti međunarodnog djelovanja i suradnje.

Rane (early bird) prijave traju do 25. veljače, a cijena uz ranu uplatu ovisi o željenom programu sudjelovanja.

Sajam će se održavati od 30. ožujka do 2. travnja u Cannesu u Francuskoj.

Poveznica za registraciju

Vaš DKE ‒ Ured MEDIA Hrvatske!Kreativna_europa_media Havc Ministarstvo_kulture Euroimages Efp Obs Europa_cinemas


Potprogram MEDIA

Potprogram MEDIA Europske unije, namijenjen europskoj audiovizualnoj industriji, omogućuje potporu europskim filmašima u razvoju novih filmova, traženju partnera i pronalasku publike izvan nacionalnih granica. Njegovim sustavima pružanja financijskih sredstava olakšano je sufinanciranje filmova manjih producentskih tvrtki, koje se najčešće susreću s poteškoćama u pronalaženju novih izvora financiranja. Potprogram MEDIA također podupire razvoj i distribuciju tisuću filmova godišnje, uključujući među inima igrane i dokumentarne filmove, televizijske dramske serije i nove medijske vrste.

DESK KREATIVNE EUROPE – URED MEDIA HRVATSKE

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA, koji djeluje u sklopu Hrvatskoga audiovizualnog centra, radi na promidžbi i širenju informacija o Potprogramu Europske unije MEDIA, što je namijenjen razvoju i unapređenju europske audiovizualne industrije.

DKE – Ured MEDIA blisko surađuje s Izvršnom agencijom za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) te pruža savjetodavnu pomoć svima onima koji žele sudjelovati u Potprogramu MEDIA i njegovim aktivnostima kao što su stručno usavršavanje, razvoj projekata, razvoj publike, distribucija, festivali i pristup tržištima.

Kontakt

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA
Martina Petrović, voditeljica

tel. +385 1 465 5434
faks +385 1 465 5442
martina.petrovic@mediadesk.hr