11/07/2020

Games London: Summer Business Hub 2020.

Games London: Summer Business Hub je online događanje namijenjeno razvijačima videoigara koje će se održavati 15. i 16. srpnja 2020. Cilj je programa povezivanje razvijača videoigara sa studijima, financijerima i potencijalnim partnerima putem video i govornih poziva. 

Dodatne informacije

Games London: Summer Business Hub je online događanje namijenjeno razvijačima videoigara koje će se održavati 15. i 16. srpnja 2020. Cilj je programa spajanje razvijača videoigara sa studijima, financijerima i potencijalnim partnerima putem video i govornih poziva. Ova platforma za upoznavanje i pitching pruža i savjetovanje s renomiranim mentorima i stručnjacima iz područja prava, financija, računovodstva, razvoja projekata, investiranja i sl.

Program omogućuje:

  • pomoć pri pronalaženju izdavača;
  • pristup partnerima radi završavanja videoigre;
  • privlačenje investitora;
  • priliku za promidžbu vještina i usluga;
  • diskusije o bitnim temama industrije.

Summer Business Hub izgrađen je na uspjehu ovogodišnjeg internetskog izdanja London Games Festivala održanog u travnju o.g., a koji je u četverodnevnim B2B sastancima okupio predstavnike 400 tvrtki iz 35 zemalja, s rezultatom od 12 milijuna funti u dogovorenim poslovima.

Sudjelovanje je besplatno, a obrazac za prijavu možete pronaći na ovoj poveznici.

Vaš DKE - Ured MEDIA Hrvatske!Kreativna_europa_media Havc Ministarstvo_kulture Euroimages Efp Obs Europa_cinemas


Potprogram MEDIA

Potprogram MEDIA Europske unije, namijenjen europskoj audiovizualnoj industriji, omogućuje potporu europskim filmašima u razvoju novih filmova, traženju partnera i pronalasku publike izvan nacionalnih granica. Njegovim sustavima pružanja financijskih sredstava olakšano je sufinanciranje filmova manjih producentskih tvrtki, koje se najčešće susreću s poteškoćama u pronalaženju novih izvora financiranja. Potprogram MEDIA također podupire razvoj i distribuciju tisuću filmova godišnje, uključujući među inima igrane i dokumentarne filmove, televizijske dramske serije i nove medijske vrste.

DESK KREATIVNE EUROPE – URED MEDIA HRVATSKE

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA, koji djeluje u sklopu Hrvatskoga audiovizualnog centra, radi na promidžbi i širenju informacija o Potprogramu Europske unije MEDIA, što je namijenjen razvoju i unapređenju europske audiovizualne industrije.

DKE – Ured MEDIA blisko surađuje s Izvršnom agencijom za obrazovanje, audiovizualnu politiku i kulturu (EACEA) te pruža savjetodavnu pomoć svima onima koji žele sudjelovati u Potprogramu MEDIA i njegovim aktivnostima kao što su stručno usavršavanje, razvoj projekata, razvoj publike, distribucija, festivali i pristup tržištima.

Kontakt

Desk Kreativne Europe – Ured MEDIA
Martina Petrović, voditeljica

tel. +385 1 465 5434
faks +385 1 465 5442
martina.petrovic@mediadesk.hr